Social 27 August 2019 10:57
Purtatorul de cuvant al IPJ Botosani, Delia Neniscu, a declarat ca s-a deschis o ancheta, dupa ce un barbat a murit electrocutat, la Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati.

Barbatul a fost gasit inconstient in curtea spitalului de catre angajatii de acolo. Acesta suferea de afectiuni psihice grave, potrivit antena3.ro.

"Cauza exacta a mortii nu se cunoaste pana nu efectuam necropsia. In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Botosani.

Barbatul era internat la Psihiatrie, de la inceputul lunii august, iar acesta a fost evaluat si i s-a prelungit tratamentul de specialitate, pentru tulburarile psihice de care suferea.

Cauza decesului a fost aceea ca pacientul s-a atins de cablurile unui tablou electric, care se afla pe exteriorul unei cladiri din curtea spitalului. Acesta s-a electrocutat si a intrat in stop cardio-respirator, incetand din viata la Unitatea de Primiri Urgente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.