Social26 August 201914:40de Andreea Stefan

Lectura de un minut

Peste 300 de persoane angajate la departamentele comercial, achizitii si economic din cadrul Tarom vor fi restructurate in perioada urmatoare, iar la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere va fi redus numarul posturilor de conducere, a anuntat, luni, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de presa.

"La Tarom, Consiliul de Administratie a aprobat restructurarea si modificarea organigramei pentru mai multe directii, cu precadere de la directia comerciala, directia de achizitii si directia economica. I-am spus doamnei director al Tarom ca misiunea este grea, trebuie sa uite de trecutul pe care il are in Tarom, sa nu fie implicata emotionala, pentru ca altfel nu va face nimic", a aratat Cuc.

Potrivit acestuia, este vorba de 300 de persoane pentru inceput.

"Sa vedem si ce facem la departamentul tehnic. Din cei aproximativ 470 de angajati de la tehnic, o parte dintre ei nu lucreaza la intregul potential. Si atunci cred ca ar fi indicat sa facem un centru de profit separat, se se intretina tehnicul singur, din contracte de reparatii de aeronave ale altor companii, nu doar Tarom. Veniturile de la terte companii sunt in scadere. Cred ca trebuie dat un imbold sa lucreze cu cat mai multe companii", a continuat ministrul.

Urmeaza taierea mai multor posturi de conducere la CNAIR

"Avem foarte multe posturi de conducere, avem foarte multi oameni care teoretic se pricep foarte mult, dar dorinta mea e sa vad ca se pricep si la implementarea proiectelor, dar este si mult balast si trebuie sa luam decizii radicale", a continuat seful de la Transporturi.

Citeste si:
VIDEO Bătaie cruntă într-un bar din Costinești
VIDEO Bătaie cruntă într-un...

In acest sens, directorul general al CNAIR, Sorin Scarlat, a aratat ca va fi o restructurare generala in toate departamentele companiei de drumuri, potrivit Agerpres.

Totodata, intrebat ce se va intampla cu acesti oameni, Cuc a precizat: "Daca sunt competenti, sunt convins ca nu va fi o problema pentru ei sa-si gaseasca un alt loc de munca".Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.