Social 25 August 2019 14:53
Un adolescent, in varsta de 16 ani, a fost acuzat ca si-a violat sora mai mica, in varsta de 10 ani. Faptele au fost descoperite de mama copiilor, care a sunat la Politie.

Adolescentul minor din Vulcan, judetul Hunedoara, a fost retinut duminica, pentru ca a abuzat sexual de sora sa mai mica.

Cea care a facut sesizarea la politie a fost mama celor doi, conform hotnews.ro.

"In data de 25 august 2019, ora 00.18, Politia municipiului Vulcan a fost sesizata, prin intermediul apelului de urgenta 112, de catre mama unei fetite in varsta de 10 ani, cu privire la faptul ca fiica sa a fost violata de catre fratele ei in varsta de 16 ani. In urma cercetarilor si probatoriului administrat in cauza s-a luat masura retinerii pe o perioada de 24 de ore a autorului faptei, urmand ca, ulterior, acesta sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Petrosani, cu propunere de arestare preventiva", potrivit unui comunicat de presa, trimis de Politia Hunedoara.

Adolescentului i s-a intocmit un dosar penal, iar acum urmeaza sa se stabileasca daca acesta va fi cercetat in libertate, dupa audieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.