Social 25 August 2019 13:19
Dan Barna, presedintele USR, a declarat, intr-o conferinta de presa de la Iasi ca, pentru Moldova, de 30 de ani nu s-a facut nimic si a ramas izolata, in privinta infrastructurii rutiere, potrivit Mediafax.

"In momentul de fata Moldova nu are autostrada. Este un element pe care nu il contesta nimeni, este esecul unor guverne succesive de 30 de ani incoace, care au lasat cea mai mare provincie istorica a Romaniei izolata de restul lumii, pentru ca toate culoarele care exista ocolesc Moldova", a declarat presedintele USR.

Acesta a facut atac la adresa actualului presedinte, Klaus Iohannis, fara a-i preciza numele, pentru a nu intra in "jocul reprosurilor".

"Presedintele nu cara galeti cu asfalt sau nu trage curent dar presedintele are o forta extraordinara prin putere mesajului si a directiei. Romania in momentul de fata are nevoie de inspiratie si de incredere. Asta lipseste si asta a lipsit de ani buni de zile in Romania. Dintre toti vectorii politici pe care ii are un stat, presedintele are cea mai puternica voce. (...) Prin mesaje, prin implicare, prin toata aceasta forta pe care o implica pozitia presedintelui, poate sa genereze acel chef de a face treaba", a mai adaugat Dan Barna.

Pe pagina sa de Facebook, a mai scris si ca: "Romania are doua probleme: coruptia si incompetenta din functii publice. Moldova a ramas izolata pentru ca vechea clasa politica a lasat-o de izbeliste. Daca nu incepem sa lucram pentru Romania acum, peste 5 sau 10 ani vom vorbi tot despre aceleasi lucruri. Miza noastra este sa-i convingem pe oameni sa se implice in politica pentru ca doar astfel putem insanatosi tara noastra. Alianta USR PLUS este alternativa".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.