Social 23 August 2019 17:07
Ministrul Justitiei, Ana Birchall, dezminte informatiile potrivit carora ar fi mers la Palatul Cotroceni pentru a se intalni cu presedintele Klaus Iohannis, dupa sedinta de vineri a Comitetului Executiv National al PSD.

"Fake news - Dupa sedinta CEx am venit la Ministerul Justitiei", sustine Birchall, intr-o postare pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila, presedinte al Partidului Social Democrat, a anuntat vineri ca, potrivit deciziei Comitetului Executiv National al PSD, Ana Birchall va fi remaniata de la Ministerul Justitiei, portofoliul urmand sa fie preluat de presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania (UNJR), Dana Girbovan, potrivit Agerpres.

Intrebata, dupa sedinta CExN al PSD, daca are informatii conform carora Birchall s-ar afla la Palatul Cotroceni, Dancila a negat, dar a adaugat ca este "foarte grav, daca este adevarat".

"Este membru al PSD si problemele le rezolvam in interiorul partidului. I-am explicat doamnei Ana Birchall ca vreau sa fac aceasta nominalizare la Ministerul Justitiei pentru ca vreau pe cineva din randul magistratilor, care nu e inregimentat politic, tocmai pentru a avea certitudinea ca exista o buna conlucrare si ca vom putea obtine consens pe toate deciziile referitoare la justitie", a sustinut Viorica Dancila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.