Social 23 August 2019 11:39
Alexandru Cumpanasu a scris pe pagina sa de Facebook ca va depune plangere penala, luni, fata de angajatii INML, pentru ca au existat "scurgeri de informatii false" din raportul facut de Corpul de Control.

"Raportul Corpului de Control al Ministrului Sanatatii. In urma solicitarii depusa de mine miercuri a rezultat un raport pe care il fac public in integralitate fiind un document public.

Alexandra merita macar atat respect din partea statului roman, sa se stabileasca adevarul despre cine a rapit-o, a violat-o si a chinuit-o in ultimul hal. Iar pe de alta parte adevaru despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos (prin o parte din oamenii sai) in aceasta ancheta. Si fiecare in parte sa raspunda pentru greseli sau complicitate.

Voi depune luni si plangere penala fata de angajatii INML care si-au batut joc de noi toti in aceasta perioada prin scurgerile de informatii false pornind de la raportul de astazi. De ce mi-a fost furnizat mie? Ei bine pt toti cretinii si agentii electorali care in loc sa afle adevarul se preocupa sa acopere institutiile si sa ma blocheze le spun atat: Eu am fost petentul. Si am cerut sa mi se comunice in scris rezultatul la petitia mea. Mai mult suntem parte vatamata.

Ati inteles mai lighioane mici cu site-uri si facebook-uri anonime ce executati ordine de la clanurile politice si institutionale?! P.S.: Raportul este mai complex si vizeaza si aspecte confidentiale din ancheta pe care nu i le-am cerut doamnei ministru. Insa ii multumesc pt rapiditatea cu care a actionat!!!", a explicat Cumpanasu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.