Social 22 August 2019 13:35 de Clara Vacaru
Un tanar de 23 de ani, din Vaslui, a fost retinut de politisti dupa ce a jefuit un copil de 6 ani, smulgandu-i un lantisor de aur de la gat, pe care apoi l-a amanetat.

Vlad Mihaita Stamatin tocmai se intorsese din penitenciar, dupa o pedeapsa de 3 ani si 7 luni de inchisoare, facuta tot pentru talharie.

El a primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile si s-a reintors in Penitenciarul Vaslui, dupa ce a jefuit pe strada un copil de 6 ani, caruia i-a smuls lantisorul de aur de la gat.

"Admite propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad privind pe inculpatul: – Stamatin Vlad Mihaita, pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata. Dispune arestarea preventiva a inculpatului Stamatin Vlad Mihaita, pentru o durata de 30 zile", se arata in minuta instantei, citata de vremeanoua.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.