Social 22 August 2019 12:31 de Clara Vacaru
Un barbat a fost arestat la Madrid, sub suspiciunea ca a filmat pe ascuns sub fustele a 550 de femei si a postat o mare parte a acestui continut online, informeaza BBC.

Barbatul, un columbian in varsta de 53 de ani, a facut inregistrarile cu ajutorul unui telefon mobil ascuns in rucsac, scrie Agerpres.

Potrivit politiei, el a incarcat 283 de videoclipuri pe site-urile pornografice, unde acestea au strans milioane de vizualizari.

Multe dintre cele 555 de victime - unele minore - au fost filmate in timp ce calatoreau cu metroul din capitala Spaniei. Barbatul ar fi realizat aceste filmari zilnic, inca din vara trecuta, atunci cand a postat primul videoclip.

Suspectul ar fi operat si in supermarketuri, uneori chiar intrand in vorba cu femeile vizate, pentru obtine fotografii mai clare.

Politia a inceput sa monitorizeze suspectul si l-a arestat in timp ce filma o femeie in metrou.

Intr-un raid la casa barbatului, politia a descoperit un laptop si hard-disk-uri continand sute de videoclipuri. Propriul sau site avea 3.519 de abonati.

In Spania, faptele barbatului sunt considerate abuz sexual si sunt pasibile de inchisoare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.