Social 21 August 2019 16:02 de Clara Vacaru
Conducerea IPJ Vaslui a dispus verificari interne, dupa ce o fata, care ar fi fost violata de tatal vitreg, a fost internata in spital si apoi lasata sa se intoarca in casa presupusului agresor, fara sa fie stabilita o masura de protectie.

Cu privire la modul de actiune al politistilor in aceasta cauza, referitor la masurile care trebuiau luate pentru protectia minorei, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui a dispus efectuarea de verificari prin Compartimentul Control Intern”, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei, citat de Agerpres.

Potrivit aceleiasi surse, pe 17 august, ora 20.12, Politia Municipiului Barlad a fost sesizata prin apel la numarul 112 de catre o minora in varsta de 15 ani, cu privire la faptul ca a fost victima unei infractiuni de viol, iar politistii din cadrul Sectiei 3

Politie Rurala au deschis un dosar de cercetare penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de viol, fiind efectuate activitati specifice acestui tip de infractiune, scrie stirileprotv.ro.

In cauza sunt continuate cercetarile sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, urmand a fi dispuse masuri legale in consecinta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.