Social 20 August 2019 17:02
Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau au decis, marti, extinderea urmarii penale in cazul barbatului care a atacat pacientii din Spitalul de la Sapoca, cat si a urmarii penale in rem sub aspectul infractiunii de neglijenta in serviciu si ucidere din culpa, fapte in legatura cu activitatea desfasurata de catre angajatii unitatii spitalicesti, a anuntat purtatorul de cuvant al Parchetului, procuror Catalin Radu.

Potrivit acestuia, pe langa infractiunea de omor calificat, barbatul este cercetat si pentru tentativa la infractiunea de omor calificat si pentru distrugere.

Atacatorul a fost audiat si se afla la Spitalul din Sapoca in vederea efectuarii unei expertize neuropsihiatrice. Se afla sub tratament si sub paza, fiind singur intr-o camera izolata si securizata.

In noaptea de sambata spre duminica, la Spitalul de Psihiatrie Sapoca, barbatul de 38 de ani a atacat mai multi pacienti cu un stativ de perfuzii. Si-au pierdut viata cinci persoane. Au fost raniti opt pacienti, in prezent fiind internati in unitati medicale din Bucuresti, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.