Social 19 August 2019 14:32
Doi barbati au ajuns in stare grava la spital, dupa ce au fost impuscati astazi, pe o strada din Mangalia. Cel care a tras, a fost prins si retinut de catre politisti.

UPDATE 14:46 Serviciul de Ambulanta Judetean Constanta a anuntat ca, barbatul, care a fost impuscat in abdomen, a intrat in stop cardiac si a murit.

Incidentul a avut loc astazi, pe strada Farului din Mangalia, in jurul orei pranzului, potrivit observator.tv.

"In urma unui apel 112, in jurul orei 12:30, a fost sesizat faptul ca doua persoane ar fi fost impuscate cu o arma de vanatoare.

Politistii constanteni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au gasit pe barbatul, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras catre doua persoane, ranindu-le.

Este vorba despre doi barbati, ambii de 44 de ani, unul ranit la nivelul membrului inferior, celalalt in abdomen. Victimele au fost transportate la spital.

La acest moment, cercetarile continua de catre politistii din cadrul Politiei orasului Mangalia", conform unui comunicat al Politiei.

Scandal urias la spital

Cei doi barbati raniti au fost transportati la spital.

Scandalul s-a mutat mai apoi la spitalul din Mangalia, unde Trupele Speciale ale Politiei au fost chemate, pentru a preveni alte posibile altercatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.