Social 19 August 2019 12:07 de Clara Vacaru
O americanca, care a nascut tripleti intr-un orasel din Dakota de Sud, a declarat ca a crezut pana in ultimul moment ca sufera de o criza de rinichi, relateaza EFE.

"Cand au inceput durerile mi-am inchipuit ca aveam calculi renali de care mai suferisem", a declarat Dannette Giltz intr-un program difuzat duminica la un program de televiziune din orasul Sturgis, potrivit Agerpres.

Mama bebelusilor, care s-au nascut la 10 august si cantareste fiecare aproximativ 1,8 kilograme, a explicat ca desi mai are inca doi copii nu si-a inchipuit ca era insarcinata in 34 de saptamani cand a fost dusa la spital.

In acel moment medicii i-au spus ca durerile pe care le are sunt cele de nastere.

Initial medicii au crezut ca este vorba de doi gemeni, dar pana la urma Dannette a nascut prin cezariana tripleti, care se vor numi Blaze, Gypsy si Nikki.

Proaspata mamica a marturisit ca inca nu poate crede ceea ce s-a intamplat si ca atat ea cat si sotul ei au crezut ca are pietre la rinichi, avand in vedere ca mai trecuse prin astfel de crize.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.