Social 18 August 2019 10:51 de Clara Vacaru
Salvamontistii sibieni au reusit in cursul noptii de sambata spre duminica sa recupereze din zona Varfului Negoiu din Muntii Fagaras trupul alpinistului Zsolt Torok, decedat sambata, a anuntat seful Salvamont Sibiu, Adrian David.

"Evacuarea turistului decedat in zona Varfului Negoiu s-a finalizat in jurul orei 01.00, in noapte, si s-a realizat pe cale terestra. Corpul neinsufletit a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala de la Sibiu", a explicat Adrian David.

Potrivit sursei citate, alpinistul a fost cautat sambata de salvamontisti si jandarmi din judetele Sibiu si Arges si un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne.

Zsolt Torok era unul dintre cei mai cunoscuti alpinisti romani.

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a reactionat pe pagina sa de socializare, in urma decesului alpinistului. "Ramas bun, prieten drag... Dumnezeu sa te odihneasca in pace!", a scris Fifor pe Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.