Social 15 August 2019 18:16 de Clara Vacaru
O adolescenta de 16 ani a fost ranita si transportata la spital dupa ce, joi dupa-amiaza, la Acvariul de pe faleza Cazinoului din Constanta a fost taiata de un ciob in urma spargerii unui bazin plin cu patru tone de apa.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Dobrogea", fata a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta de catre un echipaj medical de prim raspuns SMURD B, fiind in stare de constienta. Victima a suferit o plaga la un picior.

Directorul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, Adrian Bilba, a declarat ca bazinul de la Acvariu a fost probabil spart de cineva, efectuandu-se o ancheta in acest sens.

"In urma spargerii bazinului ce avea 4 tone de apa, cioburile au ranit o fata care era cu spatele la bazin. (...) A fost luata de un echipaj SMURD, bandajata si dusa la spital. Acvariul l-am inchis. Am trimis oameni acolo, de la Delfinariu, ca sa ajute la scoaterea apei, la curatarea de cioburi, pentru a redeschide cat mai repede Acvariul", a spus Bilba, mentionand ca nu exista camere de supraveghere video in zona de la Acvariu unde s-a spart bazinul.

Conform Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, un echipaj de la Sectia 3 a municipiului Constanta a fost trimis la fata locului pentru cercetari.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.