Social 15 August 2019 18:21
Realizatorul emisiunii 24IT, Laurentiu Matache, sustine ca telefonul sau cartela telefonului Luizei Melencu sunt in posesia altei persoane. 

O prietena a Luizei Melencu a spus familiei acesteia ca, miercuri noaptea, a observat ca Luiza aparea ca fiind activa pe Whatsapp, pentru o perioada scurta de timp, potrivit g4media.ro.

Laurentiu Matache a declarat ca, pentru ca acest lucru sa se poata intampla, singura varianta plauzibila ar fi ca cineva sa aiba acces la telefonul sau la cartela SIM a fetei disparute de pe data de 14 aprilie 2019.

"Whatsapp nu are cont si parola. Ca sa te conectezi la aceasta aplicatie ba trebuie sa te conectezi cu telefonul pe care l-a folosit Luiza mereu, dar daca vrei sa instalezi Whatsapp pe alt telefon, vei primi un cod de confirmare pe numarul de telefon GSM. Daca a iesit din acele grupuri, cineva foloseste terminalul sau SIM-ul Luizei", a spus realizatorul 24IT, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.