Social 15 August 2019 13:33 de Clara Vacaru
Un barbat in varsta de 53 de ani din comuna Baneasa, judetul Giurgiu, acuzat de lipsire de libertate si de viol asupra unei minore de 11 ani din localitate, a fost gasit spanzurat.

"Politistii Sectiei Rurale numarul 7 Baneasa au fost sesizati astazi de catre un barbat din comuna cu privire la faptul ca vecinul sau s-a spanzurat. A fost constituita o echipa operativa complexa, condusa de procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu, care s-a deplasat la fata locului, ocazie cu care a fost constatat faptul ca cele sesizate se confirma. De asemenea, in timpul cercetarilor, la fata locului s-a prezentat o minora de 11 ani care a declarat faptul ca este fata concubinei persoanei decedate si ca, in noaptea de marti spre miercuri, a fost victima infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si viol, comise de barbatul decedat", se arata intr-un comunicat de presa emis miercuri de IPJ Giurgiu.

La fata locului s-a deplasat o ambulanta pentru acordarea de ingrijiri medicale minorei.

Cu ocazia examinarii medico-legale a minorei, medicii legisti au stabilit ca aceasta prezinta leziuni specifice infractiunii de viol.

A fost efectuata autopsia cadavrului, medicii legisti concluzionand ca moartea a fost violenta, datorandu-se insuficientei cardio-respiratorii acute determinate de o asfixie mecanica produsa prin spanzurare.

Cercetarile au fost preluate de catre procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.