Social 14 August 2019 09:36
Andrei Caramitru, membru USR, sustine ca presedintele tarii ar trebui sa ceara scuze in numele statului roman al carui sef este pentru 10 august, pentru Colectiv, pentru abuzurile pe care trebuie sa le indure copiii abandonați, pentru Caracal, mineriade si multe altele. 

"Presedintele tarii ar trebui sa ceara scuze, in numele statului roman al carui sef este, pentru 10 August; pentru Colectiv; pentru abuzurile la care sunt supusi copiii abandonati; pentru Caracal; pentru mineriade. Si atatea altele.

Ca asa se intampla peste tot in tarile civilizate... Ultima scuza oficiala vine de la seful statului din Danemarca pentru ce s-a intamplat acolo pana in anii 70. Nu spune nimeni ca Presedintele e personal de vina - insa e important sa recunoasca responsabilitatea statului pe care il reprezinta", a scris Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.