Social 14 August 2019 13:26
O femeie de 37 de ani, din judetul Suceava, este cercetata pentru ca si-ar fi ucis 3 copii. Ultima sa crima ar fi fost facuta luni seara, cand politistii au gasit corpul neinsufletit al unui nou-nascut, intr-o punga din casa femeii.

Femeia de 37 de ani a nascut acasa ultimul copil, nou-nascutul pe care ulterior l-a bagat intr-un sac, unde acesta a murit sufocat, potrivit Inspectoratului judetean de Politie Suceava.

Politistul, care a gasit bebelusul mort, a inceput sa isi puna semne de intrebare cand a observat ca femeia nu mai are burta, dar nici nu a anuntat ca ar fi nascut. Acesta a hotarat sa mearga sa ii verifice locuinta.

Femeia a recunoscut la audieri ca si-a mai ingropat alti 2 copii, in curtea casei, in ultimii 2 ani.

Locuinta femeii este supravegheata acum de un echipaj de Politie, care asteapta sa vina un procuror de la Parchetul de langa Tribunalul Suceava, pentru a putea verifica in curtea casei.

Femeia este casatorita, mai are 3 copii si lucreaza ca inginer la o multinationala din Bazinul Dornelor. cei trei copii ai familiei, toţi cu vârste preşcolare, au fost preluaţi de o mătuşă care a dat declaraţie scrisă că nu se impune protecţie. Apropiatii femeii si vecinii acesteia sustin ca era o mama foarte buna, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.