Social 12 August 2019 10:35
Alexandru Cumpanasu sustine ca are "dovada complicitatii conducerii IPJ OLT in situatia rapirii si posibilei omorari a Alexandrei".

"Dovada complicitatii conducerii IPJ OLT in situatia rapirii si posibilei omorari a Alexandrei (eu sper ca traieste): fisa de evenimente oficiala a MAI pentru zilele de 24, 25, 26 iulie!!. Desi tatal lui Alex merge pe 24 la politia Dobrosloveni sa reclame disparitia este trimis acasa iar conform Fisei de Evenimente Oficiala a MAI pt acele zile pe data de 25 IPJ Olt raporteaza la 18:18 catre MAI ca Alexandra figureaza ca PLECARA VOLUNTARA dupa ce aceasta sunase deja la 112 si vorbise deja cu 2 politisti din Caracal pe telefoanele personale.

Rapirea Alexandrei este raportata de seful IPJ OLT - ALEXE abia la ora 10:53 a doua zi cand MONSTRUL se afla deja arestat de 5 h si Centrul Operativ de la nivelul MAI nu mai puteau face nimic pt Alexandra!. Nu ma las pana cand criminalii astia nu vor face puscarie sau pana nu spun tot adevarul din spatele Animalului!", a scris Cumpanasu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.