Social10 August 201917:16

Lectura de un minut

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, sustine ca "Gheorghe Dinca era cunoscut, frecventat, folosit si poate chiar acoperit de cel putin 4 oameni al caror anturaj merge mult in urma".

"Nu mai pot! Am spus ca voi spune tot daca simt ca descoperirea adevarului stagneaza sau este ascunsa. Animalul de DINCA era cunoscut, frecventat, folosit si poate chiar acoperit de cel putin 4 oameni al caror anturaj merge mult in urma:


  • Un fost sef din Politia Caracal care astazi este mare om de afaceri in oras;

  • Un fost procuror si ulterior Prim Procuror al Parchetului Olt;

  • O fosta judecatoare cu care Dinca si cei 2 de mai sus se cunosc de multi ani si cu care Dinca a avut o relatie 'de prietenie'. Si al carei sot se pare ca a disparut si nu a mai fost gasit;

  • Cel putin un politician de Olt a carui familie il cunostea pe Dinca si care l-a folosit multi ani pt diverse treburi 'marunte'


AM NUMELE ACESTORA SI UN MARTOR DE O CREDIBILITATE FOARTE MARE. AM DAT ACESTE NUME SI TOATE INFORMATIILE LA PARCHET, MA de mai bine de 7 zile. Pana astazi nu s-au facut audieri pt a se stabili natura relatiei cu acest ANIMAL", a scris Cumpanasu pe Facebook.

Citeste si:
Psihologii pun la dispoziție o linie telefonică pentru persoanele...
Psihologii pun la dispoziție...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.