Social 8 August 2019 10:45
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de caldura si disconfort termic, de joi pana duminica la ora 12.

"In cursul zilelor de joi, vineri, sambata si duminica valul de caldura se va extinde, iar in orele amiezilor disconfortul termic va fi ridicat si indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge sau va depasi usor pragul critic de 80 de unitati, in regiunile din jumatatea de sud a tarii si pe arii mai restranse in restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor situa frecvent intre 32 si 34 de grade, mai ridicate, spre 35...37 de grade, joi (8 august) local in sudul si estul tarii, vineri si sambata (9 si 10 august) pe arii restranse in sud, iar duminica (11 august) in toate zonele de campie si podis.

In intervalul mentionat, temperaturile minime nocturne se vor situa, local, in jurul a 20 de grade, mai ales in Campia Romana, pe litoral si in Dealurile de Vest", anunta meteorologii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.