Social 7 August 2019 14:46
Avocatul Tonel Pop a anuntat miercuri ca anchetatorii au gasit un al patrulea telefon, de pe care Gheorghe Dinca a sunat familia Luizei, dupa disparitia fetei.

"Informaticienii desfasoara la fata locului expertiza informatica. A fost gasit si se expertizeaza, respectiv se copiaza datele, dintr-un alt telefon ce apartine lui Dinca. Al patrulea telefon. Este vorba despre un telefon si o cartela pe care Dinca le-a folosit in momentul in care a sunat familia Luizei. Organele au reusit sa depisteze acest telefon la o familie. Se descarca datele si de pe acest mediu de stocare", a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Avocatul a mai spus ca specialistii DIICOT vor efectua joi o expertiza in cazul celor trei telefoane, unui laptop si unui aparat foto, gasite anterior in locuinta lui Gheorghe Dinca, scrie Agerpres.

"Informaticienii DIICOT proceseaza datele pentru a putea fi deschise maine. Exista niste software care le prelucreaza pentru a putea fi deschise. S-ar putea ca DIICOT sa iasa intr-o conferinta de presa sa va explice din ce categorie sunt acele date. (...) A sosit si telefonul Alexandrei, care nu a fost expertizat din punct de vedere informatic, ci numai probele biologice. Este in lucru la informaticieni", a precizat Pop.

El a adaugat ca au fost gasite alte fragmente osoase, dintre care unele sunt de natura umana.

Politistii criminalisti si procurorii DIICOT continua miercuri, pentru a sasea zi, cercetarile la locuinta lui Gheorghe Dinca din Caracal, cel care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.