Social 7 August 2019 11:06
Avocatul Luizei Melencu este de parere ca probele descoperite in padure nu ar fi avut cum sa se pastreze atat de bine dupa atatea luni, mai ales avand in vedere conditiile meteo nefavorabile.

"Din punctul meu de vedere, acele probe puteau fi alterate foarte usor. Eu sunt foarte mirat, cum, dupa atatea ploi, cenusa si oasele erau la suprafata ierbii? Deci, sa ne intelegem, osemintele si cenusa nu erau in saci. Erau pe iarba, rasturnate, iar sacii erau la sapte metri distanta.

Deci, el a scuturat sacii, dupa care i-a aruncat mai departe. Prin ploile respective, chiar torentiale, prin micile inundatii, normal ca acea cenusa, stim si noi, se imprastie, se duce, se dilueaza. Eu am suspiciunea ca aceste probe nu au fost puse acolo la momentul cand spune el, eu cred ca au fost puse foarte recent acolo. Sacii erau curati. Pai daca ploua intr-o padure, nu aveam sacii curati si cenusa la suprafata", a spus avocatul la Romania TV, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.