Social 6 August 2019 17:19
Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, sustine ca locuinta lui Gheorghe Dinca este "un dezastru total", peste tot in jur mirosind a cadavru.

"Aceasta casa, in integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea incapere unde a tinut fetele, cu patul acela de fier, infiorator, pute totul a cadavru. Credeti-ma, si din pamant iese mirosul, si din jur, si din incaperile acelea.

Este cum ar fi o explozie intr-un atelier auto, dupa care cineva a venit sa si fure de pe acolo si a rascolit, in incaperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, ancorat in perete, este absolut infiorator. Un dezastru organizat, as putea spune. Miroase peste tot, adica nu miroase o incapere anume, iese din pamant, din subsol, din camera aceea, din pereti, deci miroase a cadavru peste tot", a declarat avocatul, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.