Social 6 August 2019 10:45
Raluca Turcan este de parere ca ministrul interimar de la Educatie, Daniel Breas, precum si consilierul prim-ministrului Dana Varga ar trebui demisi.

"Viorica Dancila sa-i demita imediat pe ministrul interimar de la educatie, Daniel Breaz si pe Dana Varga, consiliera personala a prim-ministrului.

Dupa declaratiile iresponsabile privind Holocaustul, Daniel Breaz ar trebui dat afara din orice functie publica!

Este grav ca gesturi antisemite si manifestari naziste se regasesc si in randul consilierilor Vioricai Dancila, pe care aceasta le tolereaza!!!

Tragedia Holocaustului trebuie sa se studieze mai temeinic in scoli, pentru ca prin educatie se poate preveni si elimina intoleranta, ura si xenofobia. Cum mai poate sa ramana ministru la educatie Daniel Breaz dupa ce a afirmat ca ororile Holocaustului au fost “momente ... mai delicate... sa nu le spunem neplacute”?

Cum poate Dancila sa aiba in continuare o consiliera care face asocieri ale Presedintelui Romaniei cu liderul nazist A. Hitler?

Si mai bine ar fi ca toti ministri, in frunte cu Dancila, sa plece acasa!", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Daniel Breaz: De-a lungul timpului au fost si momente mai delicate, sa nu le spunem neplacute

"De-a lungul timpului au fost si momente mai delicate, sa nu le spunem dificile sau sa nu le spunem neplacute; (...) anumite minoritati au avut de suferit, ceea ce ne face sa gasim momente cum este cel de astazi, prin care readucem in atentia, nu doar a romanilor, ci a intregii natiuni romane, a intregii Europe, a intregii lumi, faptul ca respectam aceste minoritati", a declarat Daniel Breaz, conform unei inregistrari difuzate de RFI, noteaza adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.