Social 5 August 2019 15:00
Realizatorul emisiunii "Starea Natiei" Dragos Patraru a acordat un interviu pentru Adevarul, vorbind, printre altele despre cazul de la Caracal.

Intrebat cum ar descrie Romania in contextul tragediei de la Caracal, raspunsul lui Dragos Patraru a fost: "Sincer, mi-e scarba. Mi-e scarba cand vad ca atat de multi incearca sa obtina un profit de pe urma acestor nenorociri. Toti propagandistii isi dau doctoratul incepand explicatiile cu „daca“. Ii vad pe jurnalistii carora li se zaresc tresele si ma pufneste rasul. Domnule, daca s-ar fi votat legea X, pachetul Y, cu cartelele alea, ar fi fost altfel.

O prostie imensa. Dar na, e ordin pe unitate. Iar cetatenii cred prostiile astea, pentru ca, asa cum ne spune domnul Kahneman, cu cat stii mai putin despre un subiect cu atat sansele de a te considera expert sunt mai mari. Suntem o tara de experti, avem raspunsuri si numai certitudini".

Citeste tot interviul aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.