Social 5 August 2019 11:37
Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, a fost internat de urgenta in noaptea de duminica spre luni, la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

UPDATE 12:40 - Tudorel Toader a reactionat dupa informatiile aparute in presa potrivit carora ar fi fost internat de urgenta la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi: "Alta simpla precizare! Cand am fost la spital, timp de o ora si 20 minute, pentru a-mi scoate cele trei alunite de pe fata, presa a scris ca m-am internat de urgenta, avand piciorul rupt! Astazi cand m-am internat petru a- mi face analizele medicale periodice, presa gaseste toate diagnosticele posibile. Acestia suntem noi! Aceasta este presa noastra!".

Acesta ar fi ajuns la spital pentru ca se simtea rau, conform unor surse locale.

Purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Florin Gramada, a tinut sa precizeze ca fostul ministru primeste ingrijiri medicale la Spitalul "Nicolae Oblu", insa nu poate da prea multe detalii despre starea sa de sanatate.

Pana la acest moment, Tudorel Toader nu era cunoscut cu probleme grave de sanatate, precizeaza HotNews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.