Social 5 August 2019 09:53
Alexandru Cumpanasu sustine ca s-a confirmat faptul ca Alexandra a fost victima unei retele internationale de rapiri si exploatare de fete.

"In aceasta seara (n.r.- duminica) s-a confirmat faptul ca Alexandra a fost victima unei retele internationale de rapiri si exploatare de fete! Lucru pe care l-am sustinut de la inceput cu legaturi in Bari chiar daca autoritatile incercau sa ma convinga ca sunt nebun si monstrul este doar un psihopat.

Marturia femeii careia i se cerea taxa de protectie si care era fortata sa se prostitueze de catre monstrul Dinca si complicele retelei Mihai Zamfir de la Antena 3 nu mai lasa loc pentru interpretari. Monstrul din Caracal nu a fost si nu este singur ci parte a unei retele acoperite de politisti, procurori, judecatori cu scopul exploatarii sexuale a fetelor. ESTE CEL MAI ABOMINABIL LUCRU. SI NU MA LAS PANA NU SE AFLA TOT si nu platesc toti complicii indiferent unde se afla in statul roman", a scris Cumpanasu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.