Social 3 August 2019 22:30 de Clara Vacaru
Doi copii de 3 si 4 ani au fost surprinsi de viitura, sambata, in zona Filipestii de Padure, in timp ce traversau raul Provita intr-o caruta, unul fiind salvat, iar celalalt este cautat de pompieri, informeaza IPJ Prahova.

"Filipestii de Padure, langa podul dintre satele Ditesti si Minieri, doi frati de 3 si 4 ani care se aflau pe marginea apei, luati de viitura raului Provita. Din primele date, se pare ca acestia, impreuna cu mama lor, ar fi traversat cu un atelaj hipo, moment in care au fost surprinsi de viitura. Din fericire, un minor a fost salvat. Se actioneaza si pentru gasirea celui de-al doilea copil", precizeaza IPJ Prahova, potrivit Agerpres.

ISU Prahova anunta ca unul dintre copii a fost salvat de un pompier aflat in timpul liber, iar acum se desfasoara actiuni de salvare a celui de-al doilea copil.

"Cei 25 de pompieri mobilizati in zona incearca sa-l gaseasca acum si pe cel de-al doilea copil al familiei. La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, un echipaj SMURD si doua barci pneumatice", precizeaza ISU Prahova.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.