Social 3 August 2019 11:20 de Clara Vacaru
Unchiul Alexandrei Macesanu nu crede varianta anchetatorilor potrivit careia nepoata lui, Alexandra, a fost arsa in incineratorul artizanal gasit in curtea lui Gheorghe Dinca. 

Cumpanasu a declarat, vineri seara, ca, in cursul zilei de vineri, 2 august 2019, parintii Alexandrei Macesanu au primit de la ministrul Justitiei rezultatul probei ADN, care confirma ca cenusa gasita in curtea criminalului provine din arderea trupului Alexandrei, scrie Adevarul.

Cumpanasu a anuntat, pe Facebook, ca va cere o expertiza internationala a ramasitelor din acel butoi pentru a lamuri de ce un inel si un lantisor de argint care au apartinut Alexandrei au fost gasite netopite in butoi.

"Cand vom considera ca nu mai este nici o speranta, familia Alexandrei va va ruga sa aprindeti o lumanare pt ea in liniste intr-un loc nepolitizat din Bucuresti si atat. Fara lozinici si manipulari. In rest fac urmatorul ANUNT: Informarea ministerului justitiei catre familia mea nu ma face sa cred deloc ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie. Voi ruga pe varul meu sa facem o expertiza internationala a ramasitelor din acel "butoi". Nu pot contesta rational rezultatul IML pana la proba contrara, dar nu cred nimic din povestea construita in jur. Asteptam si hartiile de la IML sa vedem la ce se refera exact analiza. Inelul si lantisorul de ARGINT au fost gasite netopite!!!!!!. Tot in acel recipient si arse in acelasi timp la o temperatura URIASA. Cand varul meu le-a identificat acestea erau doar “afumate” dar INTREGI. Aici avem de a face cu o caracatita cu multi golani care au nevoie de un tap ispasitor si oprirea discutiei despre acest sistem bolnav in care oamenii simpli nu au nici o sansa la viata. Pana vom avea contraexpertiza internationala sunt obligat sa accept testul IML dar NU si povestea de 2 lei servita despre criminal, arderea trupului etc. De asemenea este incalificabil si inexplicabil de ce initial cercetarea la fata locului s-a facut fara criminalisti, pe graba iar dupa 2 zile monstrul este transportat la Bucuresti. Adica practic timp pt intoxicari, ascuns sau plantat probe, timp crucial pt ca o retea bine organizata pana sus in statul roman sa isi “puna lucrurile in ordine”!!!!! Pt mn acum este INCEPUTUL luptei pt Alexandra si aflarea adevarului! #112vreausatraiesc! Va rog sa fiti alaturi de mine in continuare in aceasta batalie pt copiii nostri!”, este mesajul postat pe Facebook de Alexandru Cumpanasu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.