Social 2 August 2019 14:18
Premierul Viorica Dancila informeaza ca a decis sa o demita pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei, dupa declaratiile controversate in cazul crimelor din Caracal.

"Am decis sa o demit astazi pe doamna Ecaterina Andronescu din functia de Ministru al Educatiei pentru declaratiile profund gresite facute recent in cadrul unei emisiuni televizate.

Sunt afirmatii care arata lipsa de intelegere – punctual, a cazului de la Caracal si, in general, a modului in care trebuie sa ne protejam copiii de rapiri, agresiuni, abuz si trafic de persoane - din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsita de responsabilitate, care nu reflecta pozitia Guvernului si care nu imi doresc sa devina asimilata cu Executivul pe care il conduc.

Orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum inainte, sanctionat in acelasi mod. La fel cum voi denunta public orice actiune sau declaratie din partea oponentilor politici, daca vor incerca sa profite electoral pe seama durerii pricinuite de ceea ce s-a intamplat in Caracal.

Pentru preluarea interimatului la Ministerul Educatiei il voi propune pe domnul Valer-Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii", a scris Viorica Dancila pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.