Social 2 August 2019 11:03
Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a reactionat dupa ce adjunctul de la IPJ Olt si-ar fi mintit seful in legatura cu ora la care ar fi aflat de disparitia Alexandrei Macesanu, mentionand totodata ca au fost transformate in decizii concluziile raportului Corpului de Control.

"Daca asa a fost, asta o sa stabileasca investigatia care se face, pe de o parte, de DIICOT, pe de alta parte, asa cum v-am spus, concluziile raportului Corpului de control al ministrului au fost deja transformate in decizii de catre Florin Dragnea, de catre comisarul sef, si deja se iau masurile.

Vrem sa vedem care este deficitul de incadrare. Am cerut, de asemenea, pe inzestrare, pentru ca sunt lucruri pe care trebuie sa le analizez si sper ca pe biroul meu sunt deja aceste date, astfel incat sa pot sa fac aceasta analiza. Dar cu siguranta este nevoie de sporirea numarului de lucratori ai Ministerului de interne. Cu siguranta facem aceste discutii si cu sefii de arme, dar facem aceste discutii si cu sindicatele. Le-am promis celor din sindicate, la intalnirea de ieri, ca ne vom vedea si saptamana viitoare, pentru ca trebuie sa analizam toate aceste lucruri. Si, daca am spus ca intram intr-o logica a normalitatii si a reasezarii acestui minister, asta o sa facem", a declarat Fifor, citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.