Social 1 August 2019 15:38
Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, este de parare ca pozitionarea prim-ministrului Viorica Dancila in cazul Caracal este una inselatoare.

"Pozitionarea doamnei Dancila este una inselatoare pentru populatie, menita sa iasa nevinovata, pentru ca premierul de acum este parte din acest sistem care a insemnat legatura dintre actiunea sistematica de aparare legislativa a infractorilor, ne aducem aminte de modificarile Codurilor Penale, ca numai asta ii interesa si moartea celor doua adolescente. Legatura de cauzalitate este absolut evidenta.

Pai cine a facut recursul compensatoriu, gratierea, politizarea functiilor, deciziile CCR au contribuit si ele, Sectia Speciala a lui Toader, care pur si simplu pe unii procurori si judecatori i-a infricosat si mai bine nu mai fac nimic, ceea ce nu-i normal (...) . Deci cauzalitatea este de multi ani si este evidenta. Deci premierul de acum face parte din acest sistem si trebuie sa raspunda si cu functia, si penal pentru toate acestea",
a spus Macovei, citata de ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.