Social 1 August 2019 13:19 de Clara Vacaru
Gheorghe Dinca, acuzat de uciderea celor doua adolescente in Caracal, va fi dus vineri la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane pentru a fi testat cu aparatul poligraf, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat ca Dinca si-a dat consimtamantul sa fie supus detectorului de minciuni.

In prezent, Gheorghe Dinca se afla la Spitalul Penitenciar Jilava, el fiind supus, joi dimineata, unui control medical la INML, dupa ce s-a plans ca ar fi fost agresat de anchetatori in momentul in care acestia au intrat la ora 6 dimineata in locuinta lui.

Urmeaza ca acesta sa fie supus si unei expertize psihiatrice.

Deocamdata, cercetarile la locuinta lui Gheorghe Dinca din Caracal au fost suspendate, deoarece acesta trebuie sa fie prezent la fata locului, insotit de un avocat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.