Social 1 August 2019 12:52
Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a dispus ca DIICOT - Structura Centrala din Bucuresti sa preia de la DIICOT Craiova dosarul privind uciderea celor doua adolescente la Caracal.

"Prin ordonanta din 01.08.2019, procurorul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate si Terorism, in temeiul dispozitiilor art. 17 din O.U.G. nr. 78/2016, modificata si completata prin Legea nr. 120/2018 si art. 325 Cod procedura penala, a dispus preluarea dosarului nr. 203/D/P/2019, inregistrat la Serviciul Teritorial Craiova de catre D.I.I.C.O.T – Structura Centrala – Sectia de Combatere a Criminalitatii Organizate.

Prin ordonanta s-a apreciat ca, avand in vedere complexitatea cauzei, mediatizarea excesiva a acesteia, precum si resursele tehnice logistice si umane necesare aflarii adevarului judiciar, preluarea dosarului de la ST Craiova la Structura Centrala a D.I.I.C.O.T. ar contribui la stabilirea corecta a situatiei de fapt, prin administrarea tuturor probelor necesare si utile cauzei cu respectarea drepturilor procesuale ale partilor", se arata intr-un comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.