Social 31 Iulie 2019 13:11 de Clara Vacaru
Politistii au pornit, miercuri la pranz, pe o noua pista in cazul crimelor de la Caracal, dupa ce au primit un mesaj in care se mentiona ca Alexandra Macesanu este in viata, in podul unei case, si ca risca sa moara de foame si de sete.

Mesajul a fost primit de o femeie din Caracal care a alertat Politia. "Faceti ceva, Alexandra traieste, este in podul unei case, legata, la trei case distanta de cea a lui Gheorghe Dinca, cu niste salcii pletoase in sptale casei si ea va muri de foame si de sete!“, este mesajul primit de Politie miercuri la pranz.

Politistii au pornit pe aceasta noua pista, verificand mai multe case din vecinatatea lui Gheorghe Dinca, dar nu au gasit nimic.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.