"Suta la suta nu s-a putut face o incinerare in acel butoi. O incinerare se efectueaza in momentul cand se ajunge la temperatura de 1.400 de grade. (...) Nu se poate obtine o astfel de temperatura in acel butoi. In crematoriu, in cuptorul special, temperatura o obtineam dupa o ora - o ora si ceva in care mergea arzatorul in gol si abia se ajungea la 1.200 de grade, iar arzatorul era imens, cu diametrul de aproape un metru. (...)
In butoi, daca putea obtine 200 - 300 de grade. La crematoriu, cosul are o inaltime de 20 de metri si exista si un sistem de ventilatie care arunca fumul la 15-20 de metri in sus, iar vecinii ne bodoganeau si asa pentru miros", a spus Gheorghe Ionel, citat de News.ro.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Interviu cu Marian Ion, CEO ING Hubs, IT-ist de pe vremea când a apărut...
Sursa: wall-street.ro