Social 30 Iulie 2019 14:49
Senatorul PNL Florin Citu sustine ca functia de premier nu vine doar cu beneficii, ci si cu responsabilitati, Viorica Dancila fiind "iresponsabila si periculoasa pentru Romania".

"Viorica Dancila, mai ai si tupeu!

Romanii trebuie sa stie cum ai DISTRUS aceasta tara. Esti premierul Romaniei de un an si jumatate. Ai luat decizii si tot ce vedem astazi in Romania reprezinta CONSECINTELE deciziilor tale.

Ai sustinut si promovat legislatia care a dus la eliberarea inainte de temen a mii de infractori- majoritatea au recidivat. La Alba Iulia o fata a fost talharita si batuta de un infractor care a beneficiat de legislatia Dancila. O tara intreaga a vazut atunci primele efecte ale politicii Dancila.

Ai IGNORAT recomandarile comisei de la Venetia, ai infiintat SS si ai distrus legislatia in domeniul justitiei doar pentru a o elimina pe Kovesi. Si acum faci tot ce este posibil pentru a o impiedica sa devina procuror-sef european.

AI sustinut pensiile speciale, doua miliarde de euro anual (!!!) si ai introdus pensii speciale pentru Curtea de Conturi. Curtea de Conturi tine ascunse rapoartele despre executiile bugetare din 2017-2018.

Ai MASLUIT executia bugetara pentru 2017 si bugetul pentru 2018. Ai incalcat legea in vigoare si nu ti-ai asumat bugetul.

Esti RESPONSABILA pentru modul in care au fost “organizate” alegerile in diaspora. Ai SABOTAT dreptul cetatenilor romani de a vota.

Ai TAIAT banii de la investitii si au ajuns romanii care PLATESC contributii sa nu poata sa foloseasca cardul de sanatate. Si in acest context ii dai mandat lui Orlando sa IERTE datoria Cubei de 1.5 miliarde dolari fata de Romania in schimbul unui leac miraculos pentru cancer. Esti iresponsabila si PERICULOASA pentru Romania

Ai APARAT, poate cel mai grav lucru facut de tine, institutiile criminale de forta ale statului roman dupa atacul din 10 august 2018. Atac pe care aceste institutii de forta l-au dat asupra cetatenilor romani liberi. Ai SABOTAT anchetarea responsabililor din Politiie, MAI, Jandarmerie.

Citeste si:
Fostul ministru Vlad Voiculescu la DNA în dosarul vaccinurilor:...
Fostul ministru Vlad...

Viorica Dancila, acesta este contextul care a dus la tragedia din Caracal. Statul roman construit de tine in ultimul an si jumatate este populat de incompetenti, smecheri, derbedei (chiar langa tine acolo) si batausi.

Functia de premier vine cu beneficii dar si cu RESPONSABILITATI. Asumati-le si PLEACA ACASA!

Nu iti mai cer sa repari ce ai distrus. Tu si gasca ta de la PSD + ALDE nu aveti cum sa reparati. Voi nu aveti solutii pentru romani. Aveti solutii DOAR pentru gastile voastre de infractori (si pentru buzunarele voastre).

Toate actiunile voastre de pana acum au fost IMPOTRIVA Romaniei si a romanilor liberi.

Pentru toate acestea vei raspunde si tu si toti cei care au girat alaturi de tine distrugerea Romaniei.

AJUNGE!", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.