Social 30 Iulie 2019 13:26 de Clara Vacaru
Un barbat de 43 de ani, din comuna Stremt, judetul Alba, a fost retinut de politisti dupa ce si-a batut propriile fetite cu biciul, victimele, care au varstele de 6,8 si 11 ani prezentand lovituri pe aproape tot corpul, a informat, marti, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Alba.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Alba, Luminita Prodan, cazul a intrat in atentia politistilor duminica seara, dupa ce un angajat al unui centru de zi din comuna Stremt, frecventat de cele trei copile, a informat autoritatile ca fetitele prezinta lovituri pe corp.

Politistii au intervenit imediat si, in cateva ore, barbatul a fost retinut, el urmand sa fie prezentat procurorilor in vederea obtinerii unei mandat de arestare preventiva.

"Din cercetarile efectuate, barbatul le-ar fi batut cu un bici pe fetite. Barbatul a fost retinut de politisti duminica noaptea. El este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului si violenta in familie", a precizat purtatorul de cuvant a IPJ Alba.

Conform politistilor, despre acest caz a fost informata si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Alba.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.