Social 30 Iulie 2019 12:04
Monica Georgeta Melencu, mama Luizei, adolescenta in varsta de 18 ani care ar fi fost luata cu masina de ocazie de catre Gheorghe Dinca, sustine ca a facut numeroase petitii, insa nimeni nu i-a luat in serios plangerile.

"Am facut petitii si la doamna Carmen Dan si la presedintele Klaus Iohannis (...) Nu am primit niciun raspuns", a declarat femeia, citata de hotnews.ro.

Pana la acest moment, nu ar fi anuntat-o nimeni in mod oficial ca o anunte ca suspectul Ghoerghe Dinca ar fi recunoscut ca i-a omorat fiica, a mentionat femeia.

Totodata, a tinut sa precizeze ca luni a sunat, din nou, la Parchet, de unde i s-a transmis din nou ca nu pot fi furnizate date din ancheta.

Mama Luizei: Sa li se-ntample si lor ce mi s-a intamplat mie

„Imi fac eu singura dreptate, jur! Sa li se-ntample si lor ce mi s-a intamplat mie, atat le doresc, la toti cei care au lucrat la acest caz. Exista, sau nu mai exista, e vie, sau e moarta? Sa stiu si eu ce-ngrop. Pai, ce-ngrop? Ingrop un sicriu c-o poza pe el! Sa facem si noi datinile, cum se face la noi…", a mai spus mama Luizei, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.