Social 30 Iulie 2019 10:58
Reprezentantii Teatrului National din Bucuresti au anuntat, marti, ca actrita Florina Cercel a murit. Actrita avea 76 de ani.

Deocamdata nu este cunoscuta cauza decesului

Mesajul Teatrului National:

"Echipa Teatrului National din Bucuresti anunta cu adanca durere ca astazi se desparte de marea actrita FLORINA CERCEL. Dupa mai bine de 45 de ani de cariera pe scena Nationalului, „Tuca” ne paraseste azi, lasandu-ne tot mai tristi, lipsiti de prezenta sa impunatoare, de forta si de talentul sau incontestabil, de farmecul atator roluri memorabile, de daruirea sa remarcabila in fiecare aparitie scenica. Vom reveni cu amanunte despre ceremonia funerara. Dumnezeu sa o aiba in paza Sa! Ramas bun, Florina Cercel!

Actrita Florina Cercel s-a nascut la 28 ianuarie 1943, la Piatra Neamt. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, clasa profesorilor Jules Cazaban, Cornel Todea, Victor Moldovan (1964). In cei peste 50 de ani de cariera, a avut peste 100 de roluri in teatru, film si radio.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.