Social 30 Iulie 2019 09:11
Presedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat, in legatura cu cei cativa protestatari de la sediul partidului luni seara, ca sistemul trebuie schimbat, insa acest lucru nu se intampla "in special din cauza dansilor, a celor care tipa si se impotrivesc schimbarilor in sistem", potrivit Mediafax, citat de Hotnews.ro.

Eugen Teodorovici a fost singurul care a facut declaratii dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, fiind intrebat de jurnalisti de masurile pe care le vizeaza Guvernul dupa tragedia de la Caracal.

"Sunteti las, domnule Teodorovici! Veniti sa vorbiti cu noi! Ce le spuneti parintilor?”, au strigat cei cativa protestatari aflati in fata sediului PSD care au afisat un banner negru cu mesajul: „Voi le-ati ucis!”

"Este clar ca sistemul asa cum este astazi nu trebuie sa mai mearga in felul asta. Este o chestiune care se intampla din cauza dansilor, sa stiti", a spus presedintele executiv al PSD aratand spre protestatari si adaugand: "Din cauza celor care se impotrivesc schimbarilor in sistem", citat de News.ro.

Chestionat cine sunt cei care se impotrivesc, Teodorovici a raspuns: "Poate o sa stim cat de curand concluziile acestei anchete. (...) E vorba de ani de zile in care politicienii de-a lungul timpului au actionat cum au actionat".

O jurnalista i-a spus: "Eu vad in strada oameni nemultumiti, care protesteaza. La ce va referiti?"

In replica, Teodorocivi a spus: "Vi se pare normala o astfel de abordare? Vi se pare normala? In felul acesta? Dar de ce aici si poate nu la Palatul Cotroceni? STS nu tine nici de PSD, nici de Guvern".

Cu privire la modul in care autoritatile au actionat in tragedia de la Caracal, Teodorovici a spus: "Asta e sistemul in general, nu sistemul facut de un guvern sau altul. E vorba de ce s-a creat dupa revolutie. Aceasta acceptare a lucrului facut altfel decat legea spune si nu numai au dus la astfel de situatii".

Teodorovici a mai spus ca discutia de marti din CSAT va fi "mai contondenta decat de obicei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.