Social 29 Iulie 2019 13:54 de Clara Vacaru
O persoana este urmarita penal de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 1 dupa ce ar fi postat pe Youtube un videoclip ce instiga la ura si discriminare impotriva femeilor.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 1, procurori din cadrul institutiei au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de o persoana sub aspectul savarsirii infractiunii de incitare la ura sau discriminare, fapta prevazuta de articolul 369 Cod penal.

"In cursul lunii aprilie a anului 2019, o persoana de sex masculin a postat pe platforma de media online Youtube un videoclip ce instiga la ura si discriminare impotriva femeilor, videoclip ce are pana in prezent peste 17 milioane de vizualizari", noteaza procurorii in ordonanta, potrivit Agerpres.

Sursa mentionata precizeaza ca, in cursul zilei de luni, a fost efectuata o perchezitie domiciliara la o adresa din orasul Stefanesti, judetul Arges, iar ulterior efectuarii perchezitiei suspectul a fost condus la sediul Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 1 Bucuresti.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.