Social 29 Iulie 2019 13:29 de Clara Vacaru
Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, luni, ca statul roman este in faliment functional si a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare pentru masuri legislative astfel incat situatii precum tragedia de la Caracal sa fie evitata.

"Aceasta tragedie este rusinoasa si absurda pentru ca este o crima premeditata si autoritatile nu au reusit sa o evite. (...) Aceasta tragedie arata ca asa nu mai putem continua. Statul roman este in faliment functional. (...) Dincolo de declaratii publice firesti nu exista o asumare explicita nici de la Presedintie, nici a Guvernului pe ceea ce inseamna coordonarea si masurile care trebuie luate in continuare. De aceea, vom solicita presedintelui Camerei Deputatilor o sesiune extraordinara astfel incat Parlamentul sa ia de urgenta masurile (...) si sa ne asezam cumva spre normalitatea aceea fundamental necesara", a precizat Barna.

El a spus ca pentru ceea ce s-a intamplat la Caracal nu mai sunt suficiente simplele demiteri.

In opinia lui Barna, Guvernul trebuie sa plece.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.