Social 28 Iulie 2019 18:45
Alexandru Bogdan, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat ca inculpatului i s-a facut rau, motiv pentru care audierea de la DIICOT Craiova a fost intreupta. Se va relua de la ora 8. 

"Din cauza unor probleme de sanatate, lui Gheorghe Dinca i s-a facut rau. Nu a mancat, nu a dormit suficient si a fost dus in arestul IPJ. La ora 8 se reia audierea. A dat declaratii pana acum cu privire la ce a savarsit. Si-a recunoscut faptele. Are pareri de rau.

Remuscarile l-au facut sa recunoasca. Mi-a spus ca aseara nu a dormit deloc", a spus avocatul, potrivit Antena3.ro.

Avocatul de serviciu a explicat de ce Gheorghe Dinca a fost acuzat de trafic de minori si viol, si nu de infractiunea savarsirii de omor.

"Incriminarea a fost facuta pe incriminare de persoane pentru ca nu erau suficiente probe in ceea ce priveste infractiunea savarsirii de omor. Erau probe ca a savarsit niste fapte", a mai spus avocatul lui Gheorghe Dinca.

Inculpatul nu are alte dosare penale.

"Alte dosare nu avea. Avea fisa de cazier judiciar si acolo nu aparea nimic, era curat".

Avocatul a explicat cum a ajuns sa preia acest caz.

"Ca sa intelegeti cum am ajuns eu sa fiu avocat in acest caz, eu am fost avocat inscris pe o lista de avocati de serviciu , care prestam activitate de asistenta juridica obligatorie, si in momentul in care suntem de serviciu suntem contactati. Eu nici nu am stiut in ce caz intru", a mai spus Alexandru Bogdan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.