Social 28 Iulie 2019 12:09
Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fata disparuta de la Caracal, a declarat in direct la un post de televiziune ca exista rezultatul probelor ADN care arata ca fata fost in masina lui Gheorghe Dinca.

Alexandru Cumpanasu a intervenit la Antena 3 si a precizat ca nu a reusit nici macar pe parintii Alexandrei sa-i sune si sa-i anunte ca anchetatorii au acum rezultatele unor probe ADN care confirma ca fata a fost in masina suspectului. Despre acest aspect se vehicula deja informatia ca in masina s-ar fi gasit un cercel al fetei.

"S-au gasit probe de ADN care confirma prezenta Alexandrei in masina acestui nemernic, pe fire de par si pe scotch-ul cu care i-a lipit gura", a spus Cumpanasu la Antena 3, precizand totodata ca a aflat de putin timp aceasta informatie si ca nici macar parintii fetei nu ar fi fost instiintati, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.