Social 28 Iulie 2019 11:47
Denise Rifai, realizatoarea emisiunii "Legile Puterii", sustine ca prima demisie pe care ar trebui sa o vedem este cea a Vioricai Dancila.

"Femeia asta trebuie sa plece acasa, aceasta dorel al Romaniei trebuie sa plece, ne-a zis ca fetita decedata a sunat la 112 la 11 noaptea. Daca nu voia sa faca un gest normal, de politician cum s-a dovedit foarte prost, trebuia sa vina de mani cu seful STS si sa ne spuna ce s-a intamplat. Daca intelegea, zicea "eu nu pot sa fiu premier si isi punea demisia pe masa,

Femeia asta e o rusine la adresa Romaniei, trebuie sa plece acasa de urgenta, e prima demisie pe care trebuie sa o vedem. Dancila conduce un partid care a facut posibila eliberarea condamnatilor prin recurs compensatoriu. Eliberarea violatorilor si cirminalilor din dorinta lor de a relaxa legislatia pentru ca infractorii sa nu-si mai execute pedepsele, nu are dreptul sa vorbeasca desare referendum. Cum sa-si permita primul Dorel al tarii sa ceara partidelor sa nu politizeze, cand ea doar asta a facut, pai nu-i este rusine?" a mai afirmat realizatoarea emisiunii "Legile puterii", potrivit Realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.