Social 25 Iulie 2019 15:43
Andrei Caramitru, membru USR, a reactionat dupa anuntul ministrului de Finante Eugen Teodorovici, potrivit caruia absolventii care pleaca in strainatate imediat dupa terminarea studiilor "sa returneze ce le-a dat statul".

"LEGAREA DE GLIE

PSD ne anunta ceva cumplit. Studentii care pleaca in Diaspora sa returneze banii de scoala statului sau sa fie obligati sa stea in Romania un numar de ani.

Mai nebunilor. Noi platim - toti - taxe ca sa sustinem scolile de stat. Banii au fost platiti de noi, nu de voi. Cum sa va plateasca banii astia studentii inapoi voua? Ca sa aveti voi de unde sa va platiti pensiile speciale si amantele angajate la stat???

Da - exista imprumuturi in occident pentru universitati. PRIVATE. Unde banii nu vin de la stat deci e normal sa plateasca studentul.

Oameni buni. E la fel de rau ca pe timpul lui Dragnea. Trebuie sa iesim masiv iar si iar la vot. Nu uitati asta. Votul nu a fost contra lui Dragnea, a fost contra sistemului", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.