Social 24 Iulie 2019 14:01
Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, la sedinta de Guvern, ca modul in care au fost gestionate problemele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate (CNAS) este "inacceptabil" si astepata de la noul presedinte solutii care sa rezolve cat mai urgent problemele din sistemul informatic din sanatate.

"Modul in care au fost gestionate problemele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate este inacceptabil. De asemenea, este intolerabila atitudinea dispretuitoare fata de pacienti si medici a celor responsabili sa explice oamenilor de ce sistemul informatic din sanatate nu functioneaza, dar si sa gaseasca solutii pentru remedierea problemelor.

Astept de la noul presedinte solutii care sa rezolve cat mai urgent problemele din sistemul informatic din sanatate si impreuna cu ministrul Sanatatii sa actioneze pentru cresterea calitatii serviciilor medicale si accesul mai bun al pacientilor la medicamente. Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate este o institutie cheie in cadrul sistemului de sanatate din Romania, iar una dintre misiunile noii conduceri este sa se asigure ca fondurile alocate Sanatatii sunt cheltuite eficient", a spus Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri, potrivit News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.