Social 24 Iulie 2019 10:07
Rectorul Universitatii din Bucuresti, Mircea Dumitru, a solicitat decanului Facultatii de Teologie sa-l demita pe prodecanul Vasile Raduca dupa declaratiile controversate de la Radio Trinitas.

"I-am solicitat decanului Facutatii de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul”, prof. Ioan Moldoveanu, demiterea si inlocuirea prof. Vasile Raduca din functia de prodecan.

Universitatea din Bucuresti se delimiteaza public de declaratiile profesorului Vasile Raduca, pe care le consideram inacceptabile.

Comunitatea universitara a Universitatii din Bucuresti isi respecta misiunea de a promova si de a sustine valori si principii care sa consolideze o societate democratica moderna, in care respectarea si cultivarea demnitatii umane si a valorilor umaniste, precum si a rolului stiintei in evolutia umanitatii reprezinta piloni fundamentali", a scris Mircea Dumitru pe Facebook.

Vasile Raduca, prodecan al Facultatii de Teologie din Bucuresti, a declarat intr-un interviu la Radio Trinitas, care apartine Patriarhiei, ca, daca o femeie ramane insarcinata dupa un viol este posibil sa-i fi placut, potrivit paginademedia.ro, citat de Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.